Nieuwe DVD "Monumentale verhalen uit Haarlem" gepresenteerdHaarlem – Afgelopen donderdag is de DVD “Monumentale verhalen uit Haarlem” op een leuke manier gepresenteerd bij basisschool De Kring aan de Parklaan in Haarlem. De kinderen van de basisschool kregen drie verhalen van deze nieuwe DVD te zien waarbij verhalen naar voren kwamen van een aantal monumentale panden in Haarlem. Zwembad De Hout, Station Haarlem NS en het stadhuis kwamen naar voren met een paar leuke details van deze monumentale panden.

Na het vertonen van de filmbeelden werd de DVD officieel overhandigd door wethouder Jan Nieuwenburg aan de directeur van de basisschool waarna alle leerlingen werden getrakteerd op een speciaal Damiate chocolaatje. De DVD is vanaf nu op diverse locaties in Haarlem te koop voor € 9,95.

Foto Presentatie DVD Monumentale verhalen uit Haarlem bij basisschool De Kring aan de Parklaan
Foto Presentatie DVD Monumentale verhalen uit Haarlem bij basisschool De Kring aan de Parklaan
Foto Presentatie DVD Monumentale verhalen uit Haarlem bij basisschool De Kring aan de Parklaan
Foto Presentatie DVD Monumentale verhalen uit Haarlem bij basisschool De Kring aan de Parklaan
Foto Presentatie DVD Monumentale verhalen uit Haarlem bij basisschool De Kring aan de Parklaan