Opnieuw ongeval door muziek in het verkeerHaarlem – Dat een i-pod en verkeer niet samengaan werd helaas ook vrijdagmiddag weer eens duidelijk. Twee personen, waarvan één met een i-pod in, fietste op de Schoterweg in Haarlem noord en kwamen met elkaar in botsing. De vrouw kwam rond kwart voor zes hard in aanraking met het asfalt en een ambulancebroeder kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. Later werd er ook een ambulancewagen opgeroepen omdat de vrouw in het ziekenhuis moest worden verzorgd.

De politie heeft de aanrijding opgenomen en de hevig geschrokken fietser geadviseerd toch maar geen i-pod tijdens het fietsen te gebruiken. Een kennis van de afgevoerde vrouw heeft haar fiets opgehaald.

Foto Opnieuw ongeval door muziek in het verkeer
Foto Opnieuw ongeval door muziek in het verkeer
Foto Opnieuw ongeval door muziek in het verkeer