TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in HaarHaarlem – De nieuwe Nederlandse cultuurzender BravaNL gaat zich inzetten voor de promotie van jonge Nederlandse solisten met het project ‘Clips voor Nederlands Talent’. Dat maakte programmadirecteur Rob Overman zondagmiddag bekend tijdens de officiële aftrap van BravaNL in De Philharmonie in Haarlem. Met een slag op een gong en het heffen van een glas champagne werd in aanwezigheid van o.a. de Haarlemse wethouder Chris van Velzen van Cultuur en prominenten uit de Nederlandse klassieke muziekwereld gevierd dat BravaNL in Haarlem na twee maanden van proefuitzendingen van start is gegaan met een volwaardige programmering.

Foto TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in Haarlem
Foto TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in Haarlem
Foto TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in Haarlem
Foto TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in Haarlem
Foto TV-zender BravaNL officieel van start in de Philharmonie in Haarlem