Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg HaarlemHaarlem – Een jongen is maandagmiddag even na 17 uur hard in aanraking gekomen met een auto. De jongen reed op de Vondelweg in zuidelijke richting toen hij een auto welke de parallelweg op wilde draaien niet meer kon ontwijken. Hij knalde vol op de achterkant en kwam met een smak op het asfalt terecht. Ambulance personeel kwam ter plaatse om de jongen te helpen. Uit voorzorg werd de nek van de jongen gestabiliseerd en werd hij met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om te exacte details van de situatie te noteren.

Foto Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg Haarlem
Foto Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg Haarlem

Foto Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg Haarlem
Foto Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg Haarlem
Foto Brommer knalt tegen achterkant auto Vondelweg Haarlem