Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagenVelsen – Het verkeer op de A9 ondervond maandagmiddag enige hinder door een verkeersongeval tussen een personenauto en een vrachtwagen. Omstreeks 15.55 kwamen deze op de A9 ter hoogte van hectometerplaatje 49,4 ter hoogte van Velserbroek met elkaar in botsing.

De brandweer kwam ter plaatse omdat er sprake zou zijn van een beknelling. Het verkeer op de A9 heeft hinder ondervonden doordat de weg enige tijd helemaal was afgesloten en later mondjesmaat er langs mocht rijden.

Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen
Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen
Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen
Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen
Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen
Foto Vertraging A9 door ongeval personenauto met vrachtwagen