Schoterhof Beweegweek 209Haarlem – Zorgcentrum Schoterhof heeft deze week “De beweegweek” zodat de ouderen in het centrum bewuster en meer gaan bewegen. De hele week staan er diverse activiteiten gepland zoals een rotator tocht, een nordic walk en levend ganzenbord. Burgemeester Schneiders van Haarlem was maandagochtend aanwezig om de officiële opening te verrichten

Na een korte toespraak blies hij op een fluit waarna een aantal verzorgers, verkleed als padvinders, een aantal oefeningen deed en liedjes zongen. Alle bewoners van het huis zongen uit volle borst mee zoals “De paden op, de lanen uit”. Nadat de liedjes waren gezongen mocht burgemeester Schneiders een touw weghalen om de week officieel te openen.

Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009
Foto Zorgcentrum De Schoterhof Beweegweek 2009