Stalen pijp verwond twee bouwvakkers HaarlemHaarlem – Bij het voormalige terrein van de Mariastichting aan de Kleine Houtweg in Haarlem zijn woensdagochtend twee bouwvakkers gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak is er een steigerpijp van de 19e naar de 5e etage gevallen waardoor twee mannen gewond zijn geraakt. Een van de bouwvakkers is enige tijd buiten bewustzijn geweest maar kon later door ambulance personeel weer bij kennis worden gebracht.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, zijn ter plaatse gekomen. De gewonde personen werden eerst op 5 hoog verzorgd waarna ze met onbekend letsel zijn overgebracht naar twee ziekenhuizen in de regio.

Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem
Foto Twee bouwvakkers gewond na vallende steigerpijp bij Kleine Houtweg in Haarlem