Scooterrijder zwaar gewond na aanrijding met auto op BolwerksepoNieuw Vennep – Een scooter rijder is vrijdag aan het einde van de middag behoorlijk hard in aanraking met een auto gekomen. De jongen reed rechtdoor op de Bolweksepoort toen hij vol op een auto knalde die afsloeg naar de Lekpoort. Diverse hulpdiensten zijn gealarmeerd, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, om de jongen medische hulp te verlenen.

De jongen is ter plaatse verzorgd waarna hij met arm en beenletsel is overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter uit Amsterdam is niet ter plaatse gekomen. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om een uitgebreid onderzoek te starten naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto Scooterrijder zwaar gewond na aanrijding met auto op Bolwerksepoort in Nieuw Vennep
Foto Scooterrijder zwaar gewond na aanrijding met auto op Bolwerksepoort in Nieuw Vennep

Foto Scooterrijder zwaar gewond na aanrijding met auto op Bolwerksepoort in Nieuw Vennep
Foto Scooterrijder zwaar gewond na aanrijding met auto op Bolwerksepoort in Nieuw Vennep