Traumaheli voor Verfrollerbrug in Haarlem trekt veel bekijksHaarlem – De traumahelikopter uit Amsterdam heeft zaterdag aan het begin van de middag veel bekijks getrokken in de binnenstad van Haarlem. Een vrouw was klem komen te zitten aan haar afwasmachine in De Witstraat. Om de vrouw te kunnen bevrijden moest er een verdoving worden toegediend waarvoor de helikopter uit Amsterdam werd opgeroepen.

Met nauwkeurige precisie zette de piloot van de helikopter zijn machine precies voor de verfrollerbrug in het centrum van Haarlem. Door deze landing was de brug enige tijd afgesloten voor al het verkeer welke hier behoorlijke hinder van ondervond. Vele mensen kwamen op de helikopter af om hem eens goed te bekijken.

Nadat de vrouw bevrijd was kon de helikopter weer terug richting Amsterdam. Tientallen mensen stonden met het mobieltje in de hand de verrichtingen van de piloot te volgen. De vrouw is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis.

Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks
Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks

Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks
Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks
Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks
Foto Traumahelikopter voor Verfrollerbrug in centrum Haarlem trekt veel bekijks