Zolder buren in de brand door werkzaamheden aan gevel LorentzkadHaarlem – Bij werkzaamheden aan de bovengevel van een woning aan de Lorentzkade in Haarlem is het zondagmiddag goed misgegaan. Een man was bezig aan de gevel toen het vuur onder het dak van de buurman schoot. Onder de pannen waande het vuur zich een weg omhoog. De gealarmeerde brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de zolder behoorlijke schade opliep.

De bejaarde bewoonster van de woning waarin de brand woedde ligt momenteel in het ziekenhuis en was daarom niet aanwezig. Een verzekeringsexpert is langs gekomen om de schade op te nemen.

Foto Zolder buurvrouw in de brand door werkzaamheden aan gevel Lorentzkade
Foto Zolder buurvrouw in de brand door werkzaamheden aan gevel Lorentzkade
Foto Zolder buurvrouw in de brand door werkzaamheden aan gevel Lorentzkade