Auto op de kop door onenigheid van twee andere bestuurdersHaarlem – Er heeft zich maandagochtend een bizar ongeval voortgedaan op de Schipholweg in Haarlem. Twee automobilisten kregen lichte onenigheid tijdens het rijden waarbij de ene bestuurster de hele tijd voor de andere bestuurster zou remmen.

Toen beide auto’s op de Schipholweg waren aangekomen ging de bestuurster van de Peugeot vol in de remmen waardoor de bestuurster van de Landrover moest uitwijken om deze niet te raken. Door deze uitwijkactie werd een derde auto in de zijflank geraakt en sloeg hierdoor over de kop en kwam tegen een verkeersbord tot stilstand. Wonder boven wonder hield de bestuurder van deze auto slechts lichte verwondingen aan het voorval over.

Door het ongeval was de Schipholweg ter hoogte van Bruynzeel lange tijd afgesloten en werd het verkeer via de Zuidtangent busbaan omgeleid. De politie heeft de gegevens van alle betrokkenen genoteerd en verzoekt getuigen van het ongeval contact op te nemen met hen.

Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders
Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders
Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders
Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders
Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders
Foto Auto op de kop op Schipholweg door onenigheid van twee andere bestuurders