Liselot (8) van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraHaarlem – Begin deze zomer riep OLA kinderen op om voor de ijsfabrikant een nieuw, leuk en verrassend ijsje te ontwerpen op basis van hun eigen dromen. Met behulp van de ‘Droommachine’ op de website van ola stuurden kinderen massaal hun ontwerpen in. Uit meer dan 100.000 inzendingen is het ontwerp van de 8- jarige Liselot uit Haarlem als beste verkozen én kleinschalig in productie genomen.

Maandagmiddag kreeg de hele klas van Liselot op de Sint Bavo School in Haarlem noord het butterfly ijsje van Liselot uitgereikt. Omdat het speciale butterfly ijsje maar op zeer kleine schaal in productie was genomen kregen de overige klassen van de Sint Bavo school een ander ola ijsje uitgereikt.

Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag
Foto Liselot van de Sint Bavo school in Haarlem wint Ola prijsvraag