Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange filHaarlem – Een kettingsbotsing tussen vier auto’s heeft dinsdagmiddag rond kwart over vijf voor lange files gezorgd. Door de klap raakten drie auto’s zwaar beschadigd en een vierde auto liep lichte schade op. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een aantal mensen klaagde over nekletsel en werden naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere controle. De verkeers ongevallen analyse van de politie is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de exacte toedracht van het ongeval.

Door de klap waren beide rijstroken van de A200 richting Rotterpolderplein afgesloten en kon het verkeer geen kant meer op. De toegangswegen richting snelwegen liepen daardoor muurvast. Omstreeks 18 uur kon een rijstrook weer worden vrijgegeven.

Foto Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange files
Foto Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange files

Foto Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange files
Foto Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange files
Foto Kettingbotsing op A200 nabij de Zoete inval zorgt voor lange files