Scooter zonder bestuurder naast sloot Daslookweg in Haarlem aanHaarlem – Bij de meldkamer van de brandweer kwam dinsdagavond omstreeks half elf de melding binnen van een gevonden scooter naast het water van de Daslookweg in Haarlem. Omdat er niemand bij de scooter aanwezig was, zou de eigenaar van de scooter wellicht in het water kunnen liggen.

Politieagenten welke snel ter plaatse waren, begonnen een eerste zoekpoging met een schep om te kijken of de persoon wellicht in het water zou liggen. Even later arriveerden duikers van de brandweer Haarlem welke de zoekactie voortzetten

De zoektocht door de sloot leverde geen resultaat op. De politie heeft de scooter nagetrokken, maar stond nog niet als gestolen gesignaleerd. De scooter is in een politiebusje meegenomen en er zal worden onderzocht wie de eigenaar van de scooter is.

Foto Scooter zonder bestuurder naast sloot Dakslootweg in Haarlem aangetroffen
Foto Scooter zonder bestuurder naast sloot Dakslootweg in Haarlem aangetroffen
Foto Scooter zonder bestuurder naast sloot Dakslootweg in Haarlem aangetroffen