Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschaHaarlem – Een bestuurder van een BMW is donderdagavond met hoge snelheid op de Zomervaart in Haarlem van de weggeraakt en tegen een geparkeerde auto gebotst. Door de botsing liepen totaal vijf geparkeerde auto’s behoorlijke schade op door de kettingreactie die hierop volgde. De bestuurder kwam uit de richting van de Prins Bernardlaan en reed volgens getuigen met hoge snelheid op de Zomervaart.

Net na een bruggetje ging het mis en vloog hij zo uit de bocht. Nadat de man de aanrijding had veroorzaakt is hij uitgestapt en weg gelopen. Volgens omstanders ging het om een man van tussen de 21 en 27 jaar. De politie is ter plaatse geweest om de gegevens van alle betrokkenen van de geparkeerde auto’s te noteren en heeft het signalement van de dader opgeschreven.

Diverse bergingsvoertuigen zijn ter plaatse gekomen om de beschadigde auto’s op te halen. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en heeft de BMW van de veroorzaker in beslag genomen.

Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem
Foto Bestuurder vlucht na ongeval waarbij 5 geparkeerde auto's beschadigd raken op Zomervaart Haarlem