Zeer grote brand kunststof kozijnen fabriek Taanderstraat KatwijKatwijk – Een zeer grote uitslaande brand heeft er in de nacht van vrijdag op zaterdag voor gezorgd dat een hal van DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk volledig is verwoest. Het bedrijf staat op het industrieterrein ‘t Heen en werd rond half elf ontdekt. In eerste instantie ging het om een buitenbrand maar al snel stond het hele pand in lichterlaaie.

Even over elven werd de brand opgeschaald naar ‘zeer grote brand’ en kreeg de Katwijkse brandweer assistentie van korpsen uit de regio om het vuur te bestrijden. Het bedrijfspand werd toen al als verloren beschouwd. De brandweer richtte zich vervolgens voornamelijk om de omliggende panden te behouden. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk
Foto Zeer grote brand bij DV Kozijnen aan de Taanderstraat in Katwijk