Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan HaarlemHaarlem – Bij een aanrijding op de Prins Bernardlaan in Haarlem zijn zondagavond twee gewonden gevallen. Twee auto’s zijn even over zevenen hard tegen elkaar geklapt ter hoogte van de moskee bij de Minaretstraat. Diverse hulpdiensten werden gealarmeerd waaronder de brandweer omdat er sprake was van een beknelling.

De gewonden werden ter plaatse verzorgd waarna ze zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Beide auto’s liepen forse schade op. Diverse buurtbewoners kwamen naar buiten om een kijkje te nemen naar de verrichtingen van de hulpdiensten. De Prins Bernardlaan was enige tijd afgesloten waardoor het verkeer via het fietspad haar weg moest vervolgen.

De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan Haarlem
Foto Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan Haarlem
Foto Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan Haarlem
Foto Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan Haarlem
Foto Twee gewonden bij forse aanrijding Prins Bernardlaan Haarlem