Automobilist gewond na explosie Glipperdreef HeemstedeHeemstede – In de buurt van de Spar aan de Glipperdreef in Heemstede is donderdagochtend rond half elf een auto ontploft. De 34-jarige man zou net in zijn auto gestapt zijn, toen de ontploffing plaats vond. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, rukten uit om de gewonde man hulp te verlenen. Voor zo ver bekend is de man het enige slachtoffer, en is zwaar gewond geraakt. Het slachtoffer is later per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De man heeft bij het incident in ieder geval een onderbeen verloren.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart wat nog lange tijd zal gaan duren. De Glipperdreef is door de politie gedeeltelijk afgezet, het is niet mogelijk om in de buurt van het incident te komen. De ontploffing is vermoedelijk ontstaan door een granaat welke bij de auto is ontploft.

Het slachtoffer, een man, is bij de ontploffing zwaar gewond geraakt aan zijn benen. Mogelijk is het een bekende van de politie. De politie is met veel man aanwezig.
De Glipperdreef is door de politie gedeeltelijk afgezet. De politie heeft laten weten dat het om een 34-jarige man gaat. De politie is bezig met een grootschalig onderzoek, en sluit niet uit dat er opzet in het spel is. Getuigen welke iets van het voorval gezien hebben, of iets anders verdachts, worden verzocht zich te melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)

Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)
Foto Man raakt gewond na explosie in auto Glipperdreef in Heemstede (vermoedelijke aanslag)