Gewonde na steekpartij op Prinses Beatrixplein in Haarlem

Haarlem – Bij een onenigheid tussen een groep personen op het Prinses Beatrixplein in Haarlem is zaterdagavond een persoon gewond geraakt. Het liep op een gegeven moment dermate uit de hand dat iemand dat een persoon met een voorwerp is gestoken. Politie en ambulance kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen. Deze is meegenomen naar het ziekenhuis maar gelukkig voor het slachtoffer bleken de verwondingen mee te vallen en kon deze later op de avond het ziekenhuis weer verlaten.

De vermoedelijke dader was gevlucht, maar deze kon later in de avond door de politie worden aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar wat er precies is gebeurd en wat de aanleiding van de steekpartij is geweest.

Foto Gewonde na steekpartij op Prinses Beatrixplein in Haarlem
Foto Gewonde na steekpartij op Prinses Beatrixplein in Haarlem