Vaten met onbekende inhoud aangetroffen op de Pieter GoedkoopwegHaarlem – Zondagochtend zijn er 3 grote opslagvaten op de Pieter Goedkoopweg in de Waarderpolder van Haarlem aangetroffen. Een securitybedrijf deed zijn ronde over het industrieterrein toen hij de vaten met onbekende inhoud op de weg opmerkte. Hierop werd de politie gealarmeerd die ter plaatse kwam.

Omdat het onbekend was wat precies de inhoud van de vaten was werd de brandweer opgeroepen. De ROGS van de brandweer kwam ter plaatse om een proef van de inhoud van de vaten te nemen om te kijken of het hier wellicht om gevaarlijke stoffen gaat. Na een uitgebreid monster werden er geen gevaarlijke stoffen in de vloeistof aangetroffen en betreft het hier waarschijnlijk om water.

Het is vooralsnog onduidelijk wie de vaten hier met welke reden heeft neergezet.

Foto Vaten met onbekende inhoud aangetroffen op de Pieter Goedkoopweg in Haarlem
Foto Vaten met onbekende inhoud aangetroffen op de Pieter Goedkoopweg in Haarlem
Foto Vaten met onbekende inhoud aangetroffen op de Pieter Goedkoopweg in Haarlem