Bling Bling middag bij de dekamarktHaarlem – Woensdagmiddag was het bling bling middag bij de Dekamarkt aan de Rijksstraatweg in Haarlem noord. Tientallen kinderen hadden zich bij de supermarkt gemeld om hun dubbele hangertjes in te ruilen voor exemplaren welke ze nog niet hadden.

Naast de enthousiaste kinderen waren er al even fanatieke ouders meegekomen om de collectie hangers compleet te krijgen. De caissière die de dubbele hangertjes innam en omruilde voor de kinderen had het er behoorlijk druk mee.

Winkelend publiek keek vol verbazing naar de fanatieke spaarders.

Foto Kinderen lopen over elkaar bij Bling Bling middag Dekamarkt Haarlem noord
Foto Kinderen lopen over elkaar bij Bling Bling middag Dekamarkt Haarlem noord
Foto Kinderen lopen over elkaar bij Bling Bling middag Dekamarkt Haarlem noord
Foto Kinderen lopen over elkaar bij Bling Bling middag Dekamarkt Haarlem noord
Foto Kinderen lopen over elkaar bij Bling Bling middag Dekamarkt Haarlem noord