HFC Haarlem verliest met 0-1 van ExcelsiorHaarlem – Het was vrijdagavond een treurige avond voor HFC Haarlem. Na 90 minuten spelen had Haarlem 0 schoten op het doel van Excelsior gelost en kon Excelsior er met 3 punten op zak terug naar huis.

Scheidsrechter Dirks liet de wedstrijd bijna uit de hand lopen nadat 5 spelers in de eerste 40 minuten van de wedstrijd een gele kaart kregen. En dat in een wedstrijd die verre van hard was.

Het zorgde er ook voor dat de wedstrijd geen moment losbarste. Bij de meeste duels ging het fluitje weer en zag je de spelers van beide ploegen vertwijfeld de handen ten hemel richten. In de 45e minuut was pas het eerste gevaarlijke moment van de wedstrijd te noteren. Mossaoui schoot met links net naast.

In de 81e minuut scheidsrechter Diks weer van zich deed spreken. Bergkamp (geen familie van) maakte een overtreding op Akerboom maar mocht doorgaan waarna Akerboom de doorgebroken Bergkamp vasthield. Diks bestrafte de 2e overtreding en gaf Akerboom geel. In de daaruit volgende vrije trap schoot Wattamaleo de bal binnen.

Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior
Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior
Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior
Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior
Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior
Foto HFC Haarlem verliest met 0-1 van Excelsior