Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in HaarlemHaarlem – Aangeschoten jongeren zorgde dinsdagavond voor behoorlijke problemen op de Grote Markt in Haarlem. Met blikjes bier in de hand werd alles en iedereen uitgescholden door twee baldadige jongeren. Een fiets werd op een geparkeerde auto gegooid en een andere auto kreeg een karatetrap te verwerken. Op de grond lagen resten van een Chinese rol en her en der werd nog wat overgebleven vuurwerk afgestoken.

Wie niet beter weet zou zo denken dat het nieuwjaarsnacht is. Dat was ook voor heel even het geval zo vroeg in oktober. Postbus 51 is deze week bezig met opnames voor 5 nieuwe spotjes die worden uitgezonden. Dinsdagavond was het de beurt aan het laatste spotje midden in het centrum van Haarlem. Voorafgaand aan het geweld roept de opnameleider nog even door de microfoon dat het voor een spotje gaat zodat niemand wordt opgeschrikt van het zinloze geweld.

Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51
Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51
Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51
Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51

Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51
Foto Nieuwjaarsopstootje op de Grote Markt in Haarlem voor Postbus 51