Auto's te water aan de BennebroekerwegHoofddorp – Op de Bennebroekerweg in Hoofddorp heeft donderdagmiddag een groot ongeval plaats gevonden. Twee auto’s kwamen met elkaar in botsing en vlogen vervolgens in de nabij gelegen sloot. Om het nog wat lastiger te maken lag de ene auto precies op het dak van de andere auto in het water, de inzittenden van beide voertuigen zaten vervolgens bekneld in hun wagen. De brandweer moest in actie komen om iedereen te bevrijden.

Gelukkig ging het hier om een oefening en niet om een echt ongeval. Om in geval van een echt ongeval goed ter strijde te komen moet er regelmatig geoefend worden en daarom was de brandweer van Hoofddorp en Nieuw Vennep samen met ambulance personeel naar de Bennebroekerweg gegaan om de ‘slachtoffers’ van dit ongeval goed en veilig uit het voertuig te kunnen bevrijden. Na een klein uurtje waren alle slachtoffers bevrijd en kon de evaluatie van de reddingsoperatie beginnen.

Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld

Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld
Foto Auto's te water aan de Bennebroekerweg, meerdere slachtoffers bekneld