66 jarige vrouw gewond na aanrijding BloemendaalsewegBloemendaal – Op de Bloemendaalse weg vond omstreeks 15.30 uur een aanrijding plaats tussen een bestelbusje en een scooter. De bestuurster van de scooter, een 66-jarige vrouw uit Aerdenhout, raakte daarbij gewond. Zij moest naar een ziekenhuis gebracht worden. De bestuurder van de bus, 52 jaar oud en afkomstig uit Zwaanshoek, reed in de richting van de Buskenhuetlaan; hij kwam uit de richting van de Korte Kleverlaan. Ter hoogte van de Rijperweg, die hij in wilde rijden, ontstond de botsing met de scooter, die hij over het hoofd zag. De politie onderzoekt de precieze toedracht. De traumahelikopter uit Amsterdam was ook gealarmeerd, maar deze is niet ter plaatse gekomen.

Foto 66 jarige vrouw gewond na aanrijding Bloemendaalseweg

Foto 66 jarige vrouw gewond na aanrijding Bloemendaalseweg

Foto 66 jarige vrouw gewond na aanrijding Bloemendaalseweg

Foto 66 jarige vrouw gewond na aanrijding Bloemendaalseweg