Scooterrijder raakt zwaargewond na aanrijding met auto op IJwegNieuw Vennep – Een bestuurder van een scooter is maandagmiddag zwaar gewond geraakt bij een ongeval in Nieuw Vennep. De man reed op zijn scooter op de IJweg bij Nieuw Vennep toen een automobilist afsloeg naar een erf op de IJweg. De man zag hierbij de scooter over het hoofd. De bestuurder van de scooter kwam tegen de auto aan, verloor de controle over zijn scooter en kwam via een muurtje op het afvalt terecht.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De bestuurder is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Foto Scooterrijder raakt zwaargewond na aanrijding met auto op IJweg in Nieuw Vennep
Foto Scooterrijder raakt zwaargewond na aanrijding met auto op IJweg in Nieuw Vennep
Foto Scooterrijder raakt zwaargewond na aanrijding met auto op IJweg in Nieuw Vennep
Foto Scooterrijder raakt zwaargewond na aanrijding met auto op IJweg in Nieuw Vennep