Weer ongeval met Zuidtangent: vrouw ernstig gewondHaarlem – Een vrouw is donderdagmiddag rond half vier zwaar gewond geraakt bij een aanrijding met een Zuidtangent bus op de hoek Amerikaweg met de Azieweg. De vrouw heeft daarbij vermoedelijk de bus over het hoofd gezien, mede gezien al het snoepgoed wat over de weg was verspreid. Hulpdiensten, waaronder het MMT uit Amsterdam, kwamen ter plaase om de vrouw te helpen.

De politie is nog enige tijd bezig geweest met een sporenonderzoek. Twee maanden geleden vond er ook al een ernstig ongeval plaats met een Zuidtangent op de Europaweg ter hoogte van de Friet van Piet, die vrouw heeft het ongeval helaas niet overleeft.

Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem
Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem
Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem
Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem

Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem

Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem
Foto Vrouw zwaargewond na aanrijding met Zuidtangent bus Amerikaweg Haarlem