20091024_schipholweg_02-150Vijfhuizen – Bij de Schipholweg bij Vijfhuizen zijn zaterdagochtend tegen tien uur twee auto’s te water geraakt. In een van de voertuigen bevond zich een baby. Een getuige die langsreed toen het ongeval net gebeurd was, aarzelde geen moment, sprong in het water en bevrijdde de in totaal drie inzittenden.

Zoals het er nu uitziet vallen de verwondingen van de slachtoffers gelukkig mee. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog niet bekend. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto Auto's te water (met baby aan boord) bij Schipholweg, afrit A9
Foto Auto's te water (met baby aan boord) bij Schipholweg, afrit A9

Foto Auto's te water (met baby aan boord) bij Schipholweg, afrit A9
Foto Auto's te water (met baby aan boord) bij Schipholweg, afrit A9
Foto Auto's te water (met baby aan boord) bij Schipholweg, afrit A9