Standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in BeverwijkBeverwijk – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er verscheidene strandhuisjes in Beverwijk in vlammen opgegaan. Even voor half vijf in de ochtend kreeg de brandweer de melding dat er een strandhuisje in de brand zou staan. Bij aankomst stonden verschillende huisjes in de brand. Doordat de brand op een afgelegen gebied woedde was het voor de brandweer in eerste instantie lastig om de brand te bestrijden.

Om tien over vijf gaf de brandweer het sein Zeer Grote Brand. Het Corus terrein grenst aan het erf, daarom heeft de bedrijfsbrandweer van Corus een doorgang door het hek gemaakt en hielp aan de andere kant van het pand om het vuur te bestrijden.

Bij de brand zijn 6 á 7 strandhuisjes verwoest. Er is een onderzoek gestart om de toedracht van de brand te achterhalen.

Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk
Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk

Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk
Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk
Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk
Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk
Foto Meerdere standhuisjes in vlammen op aan de Zeestraat in Beverwijk