Wederom een auto te water op het beruchte stukje N205Vijfhuizen – Ondanks alle inspanningen van Rijkswaterstaat om de N205 veiliger te maken is er dinsdagavond wederom een auto te water geraakt. Rond middernacht raakte een BMW door nog onbekende oorzaak van de weg en belande in de sloot. De twee inzittenden konden op eigen kracht het voertuig verlaten maar moesten na controle door ambulancepersoneel wel mee naar het ziekenhuis voor verdere verzorging.

Het is de laatste tijd continu raak op dit stukje asfalt richting Haarlem. Zondagavond raakte er ook al een voertuig te water waarna er maandag een uitgebreid onderzoek is gestart naar de stroefheid van de weg. De maximale snelheid was al verlaagd van 100 naar 70 km per uur. Dit alles heeft er nog niet voor gezorgd dat er minder ongelukken gebeuren.

Foto Wederom een auto te water op het beruchte stukje N205
Foto Wederom een auto te water op het beruchte stukje N205
Foto Wederom een auto te water op het beruchte stukje N205