Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting BrusselstraatHaarlem – Vrijdagavond is er wederom brand gesticht in Schalkwijk. Ditmaal moest een bouwkeet in de Brusselstraat het ontgelden. De brandweer werd rond acht uur gealarmeerd waarna deze zich met spoed naar de brand begaf. Bij aankomst zat de vlam al goed in de keet. Ondanks de inspanningen kon de brandweer niet voorkomen dat de keet aanzienlijke schade opliep.

De laatste maanden zijn er diverse branden in Schalkwijk, ondanks het verscherpte toezicht van de politie. Salvage heeft de keet afgesloten. Zaterdagochtend zal de technische recherche onderzoek verrichten in de keet om eventuele sporen veilig te stellen.

Foto Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting Brusselstraat Haarlem
Foto Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting Brusselstraat Haarlem
Foto Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting Brusselstraat Haarlem
Foto Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting Brusselstraat Haarlem
Foto Bouwkeet afgebrand na vermoedelijke brandstichting Brusselstraat Haarlem