Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg HaarlemHaarlem – Een auto is vrijdagmiddag behoorlijk beschadigd geraakt na een eenzijdig ongeval. De bestuurder reed op de Randweg in Haarlem West toen hij ter hoogte van de bocht bij het spoorweg viaduct de controle over zijn voertuig verloor. De auto klapte tegen de midden vangrail en schoot door naar de andere kant van de weg waar hij tot stilstand kwam. Gelukkig bleef het beperkt tot materiële schade en liepen de inzittenden geen letsel op.

Een berger kwam later ter plaatse om het voertuig af te slepen naar een garage verderop, waar de bestuurder van de auto zelf monteur is. Een deel van de randweg was door het ongeval enige tijd afgesloten waardoor het verkeer iets langzamer moest rijden.

Foto Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg Haarlem
Foto Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg Haarlem
Foto Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg Haarlem
Foto Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg Haarlem
Foto Forse schade na eenzijdig ongeval Randweg Haarlem