Spoeddebat over HFC Haarlem om in slaap bij te vallenHaarlem – Voetbalclub HFC Haarlem verkeert in financiële problemen. De Belastingdienst heeft vorige week voor ruim twee ton beslag laten leggen op tegoeden van de club. Alle reden voor een debat daarover in de gemeenteraad welke donderdag plaats vond.

Niet iedereen kon alleen even aandachtig naar het debat blijven luisteren. Gemeenteraadslid Jur Visser van het CDA had zo zijn eigen manier om het debat goed te blijven volgen. Per slot van rekening is een debat het beste te volgen met de ogen dicht achterover hangend in je stoel, voor de afwisseling kun je ook met de ogen dicht voorover hangen om naar het debat in de gemeentezaal te luisteren.

Gelukkig bleek de CDA-er niet helemaal te zijn ingedommeld en kwam tijdens de vergadering wel omhoog om de rol van het bestuur van HFC Haarlem ter discussie te stellen. Hij riep voorzitter Dick Hulschebosch op zijn functie neer te leggen.

Nadat hij klaar was ging hij weer zitten en begon het tafereel weer van voor af aan. Gelukkig kon hij nog wel de slaap uit zijn ogen wrijven om het debat weer verder te volgen.

Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser
Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser
Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser
Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser
Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser
Foto Spoeddebat gemeente Haarlem over HFC Haarlem om in slaap bij te vallen - Jur Visser