Uitreiking Groene Mug in stadhuis HaarlemHaarlem – Afgelopen september werd de Groene Mug prijsvraag gelanceerd. Haarlemmers konden een groene tip insturen en hiermee kans maken op grote prijzen. In totaal hebben 45 Haarlemmers hebben in totaal 83 tips ingestuurd. Veel ingezonden tips hadden met huishoudelijke handigheid te maken. Deze tips vond de jury wel milieuvriendelijk, maar minder indrukwekkend als het gaat om innovatie en duurzaamheid. Om die reden heeft de jury van de Groene Mug ook besloten de hoofdprijs, een scooter, dit keer dan ook niet uit te reiken. Deze zal bij een vervolg prijsvraag opnieuw in de prijzenpot gaan.

Het beste idee kwam van Juul Dekker, zijn idee was de menselijke inspanning die wordt opgewekt in sportscholen te benutten door er een dynamo op aan te sluiten. Met zijn idee won hij een fiets welke symbolisch werd overhandigd door wethouder Divendal

Fabienne de Vries (bekend van o.a. TMF) mocht de overige prijzen uitreiken. Deze prijzen gingen naar Saske Hingst, Els Ulenaers en Peter Haitsma

Foto Uitreiking Groene Mug in stadhuis Haarlem
Foto Uitreiking Groene Mug in stadhuis Haarlem
Foto Uitreiking Groene Mug in stadhuis Haarlem
Foto Uitreiking Groene Mug in stadhuis Haarlem