Vuurwerkvandalen slaan toe in BloemendaalBloemendaal – Op diverse locaties in Bloemendaal zijn afgelopen weekeind vuurwerkvandalen actief geweest. Vooral brievenbussen en telefooncellen moesten het ontgelden.

Deze brievenbus bij zorgcentrum De Rijp aan de Bloemendaalseweg is opgeblazen, de resten van de brievenbus waren in de weide omtrek te vinden. Er was ook melding gemaakt dat een telefooncel en een brievenbus bij het station van Overveen was opgeblazen.

De politie heeft de post in de ontplofte brievenbussen veilig gesteld en deze post zal worden afgehandeld door TNT Post. Vorig jaar waren de brievenbussen ook het doelwit van vuurwerkvandalisme.

Foto Vuurwerkvandalen slaan toe in Bloemendaal
Foto Vuurwerkvandalen slaan toe in Bloemendaal
Foto Vuurwerkvandalen slaan toe in Bloemendaal
Foto Vuurwerkvandalen slaan toe in Bloemendaal
Foto Vuurwerkvandalen slaan toe in Bloemendaal