Fietser zwaargewond bij ongeval op Wagenweg in Haarlem
Haarlem – Een fietser is woensdagmiddag ernstig gewond geraakt na op de Wagenweg te zijn geschept door een automobilist. Volgens de politie gaat het om een oudere man die waarschijnlijk met de fiets aan de hand overstak. Meerdere ambulances kwamen ter plekke om de zwaar gewonde man te helpen.

Het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwam eveneens met spoed naar de ongevallocatie. Het slachtoffer is met zwaar hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeluk.

Foto Fietser zwaargewond na aanrijding op de Wagenweg in Haarlem
Foto Fietser zwaargewond na aanrijding op de Wagenweg in Haarlem
Foto Fietser zwaargewond na aanrijding op de Wagenweg in Haarlem
Foto Fietser zwaargewond na aanrijding op de Wagenweg in Haarlem
Foto Fietser zwaargewond na aanrijding op de Wagenweg in Haarlem