Ballonnenwedstrijd Binnenweg HeemstedeHeemstede – Tijdens het feestweekeind van begin oktober heeft menig kind uit Heemstede meegedaan aan de ballonnenwedstrijd. Maandagmiddag was het tijd om te bepalen welke ballon het verst is gekomen.

Totaal zijn er 65 ballonkaartjes retour gestuurd waaruit bleek dat de uiteindelijke ‘vliegroute’ is Utrecht, Ede en Zevenaar is geweest. Een aantal ballonnen is zelfs de Duitse grens overgevlogen. De twee verste ballonnen zijn terechtgekomen in Moers en Essen (resp. 221 en 245 km vanaf de Binnenweg).

De winnaars zijn daarmee ook bekend: Remy van ‘t Hoff en Elsa Kuik. Beide kinderen hebben maandagmiddag een nieuwe Nintendo DSi spelcomputer in ontvangst mogen nemen. Ronald van Rijn overhandigd de spelcomputers aan beide kinderen. Jasper de Zwart namens de winkeliersvereniging kijkt toe.

Foto Ballonnenwedstrijd Binnenweg Heemstede
Foto Ballonnenwedstrijd Binnenweg Heemstede