Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat HaarlemHaarlem – Een glazenwasser is maandagochtend rond elf uur ongelukkig ten val gekomen tijdens het uitvoeren van zijn werk. De man stond op een ladder in een tuin in de Van Hogendorpstraat in Haarlem toen hij naar beneden viel. Volgens buurtbewoners werd de man gegrepen door een windvlaag en viel hij van twee hoog naar beden.

Diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen ter plaatse om de man te helpen. Leerlingen van het nabij gelegen Sancta Maria keken massaal voor de ramen naar de gelande helikopter voor de school.

De glazenwasser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem
Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem

Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem
Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem
Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem
Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem
Foto Glazenwasser valt naar beneden Van Hogendorpstraat Haarlem