Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in HaarlHaarlem – Een 28-jarige politiemedewerker raakte omstreeks 15.30 uur gewond aan zijn been, toen hij met een scherp voorwerp werd gestoken. Het incident speelde zich af in een supermarkt aan het Leonardo de Vinciplein.

De agent was in de zaak aanwezig om een aanhouding te verrichten voor diefstal, toen omstanders zich ermee gingen bemoeien en er onenigheid ontstond. De later aangehouden verdachte, die zich in een rolstoel verplaatst, reed twee maal met opzet tegen een van de politiemensen aan. Een van de agenten duwde de man in de rolstoel weg, waarna deze ten val kwam. De man stak de politieman vervolgens met een scherp voorwerp in zijn been.

De politieman heeft zich in een ziekenhuis laten behandelen aan zijn verwondingen, maar mocht het ziekenhuis na enige tijd verlaten. De verdachte is aangehouden, daarnaast zijn nog 3 personen aangehouden. De politie stelt een nader onderzoek in naar het incident en de rol van eenieder.

Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem
Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem

Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem
Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem
Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem
Foto Agent in been gestoken bij Vomar Leonardo Da Vinceplein in Haarlem