HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te suppoHaarlem – Op diverse locaties in Haarlem zijn in de nacht van maandag op dinsdag spandoeken opgehangen door HFC Haarlem supporters. Het gaat niet goed met de roodbroeken en ze hebben in korte termijn 300.000 euro nodig. Een aantal supporters wil duidelijk laten zien dat ze achter hun club staan en hebben daarom spandoeken opgehangen.

Met teksten als “Betaald voetbal hoort in Haarlem” en “Support your local team, laat je vrijdag zien!” zijn de doeken op diverse locaties in Haarlem te vinden. Zo hangt er een doek boven de A200 richting Halfweg en een boven de N208 bij het CBR. Het is nu afwachten of de actie het financiële tekort zal doen slinken.

Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten
Foto HFC Haarlem supporters hangen spandoeken op om hun team te supporten