Bouwvakker gewond na val over hekje Zandvoortselaan HeemstedeHaarlem – Woensdagochtend is een man gevallen. Het ongeval gebeurde op de Zandvoortselaan in Heemstede en diverse hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. Een man zou van een balkon zijn gevallen en daarbij verwondingen hebben opgelopen.

Volgens de eerste berichten zou er een hek van het balkon zijn afgebroken maar de politiewoordvoerder kon daar woensdagochtend nog niet veel over zeggen, behalve dat de verwondingen van de man mee bleken te vallen, hij is naar het ziekenhuis overgebracht. Het betreffende pand staat te koop.

Foto Man gewond na val op de Zandvoortselaan in Heemstede
Foto Man gewond na val op de Zandvoortselaan in Heemstede
Foto Man gewond na val op de Zandvoortselaan in Heemstede
Foto Man gewond na val op de Zandvoortselaan in Heemstede
Foto Man gewond na val op de Zandvoortselaan in Heemstede