Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente BloemendaalBloemendaal – Donderdagmiddag bracht de commissaris van de Koningin, de heer H.C.J.L. Borghouts, een ambtsbezoek aan de gemeente Bloemendaal. De commissaris werd vergezeld door de kabinetschef, de heer R.A.P. Wortelboer en de communicatieadviseur, de heer R.A.R. Fillet.

Om 16.00 uur was er in de raadskelder van het gemeentehuis een informele ontmoeting met vertegenwoordigers van de Bloemendaalse samenleving. De heer Borghouts liep van tafel naar tafel om het gesprek aan te gaan met de vertegenwoordigers.

Foto Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente Bloemendaal
Foto Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente Bloemendaal
Foto Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente Bloemendaal
Foto Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente Bloemendaal
Foto Ambtsbezoek commissaris Borghouts aan de gemeente Bloemendaal