20091120_diepenbrockstraat_02-150Haarlem – In een oude leegstaande kerk aan de Diepenbrockstraat in Haarlem is vrijdag in alle vroegte brand uitgebroken. Rond vijf uur werd de brand ontdekt waarop de brandweer werd gealarmeerd. Een deur van de kerk werd met een kettingzaag open gemaakt waarna het vuur snel onder controle was.

Buurtbewoners klaagden dat de kerk al geruime tijd leeg staat en dat het op deze manier wachten is tot er brand in zou worden gesticht. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de brand. De laatste tijd zijn er regelmatig branden in Schalkwijk.

Foto Brand in oude leegstaande Kerk Diepenbrockstraat Haarlem
Foto Brand in oude leegstaande Kerk Diepenbrockstraat Haarlem
Foto Brand in oude leegstaande Kerk Diepenbrockstraat Haarlem
Foto Brand in oude leegstaande Kerk Diepenbrockstraat Haarlem
Foto Brand in oude leegstaande Kerk Diepenbrockstraat Haarlem