Auto te water op de Schipholweg bij VijfhuizenVijfhuizen – Wederom is er een auto te water geraakt op de Schipholweg bij Vijfhuizen. Dit keer was het raak op de weg van de A9 richting Vijfhuizen Een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde op de kop in het water naast de weg. De man kon op eigen kracht uit het voertuig komen en de toegesnelde brandweer hoefde alleen nog de persoonlijke eigendommen van de man uit het voertuig te halen.

Ambulancepersoneel heeft de bestuurder gecontroleerd maar deze heeft geen ernstig letsel aan het ongeval overgehouden. Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuig uit het water te halen, doordat de wagen behoorlijk vast in het water zat moest er een tweede bergingsvoertuig aan te pas komen om het voertuig uit het water te halen. Het verkeer ondervond de nodige hinder door het oponthoud.

Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen
Foto Wederom auto te water op Schipholweg bij Vijfhuizen