Drie mannen gearresteerd na wilde klopjacht in halfwegHalfweg – Politieagenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag na een wilde klopjacht in Halfweg drie verdachten aangehouden. Een auto met drie inzittenden waren bij een alcoholcontrole op de N200 bij Halfweg gevlucht voor de politie. De auto met de drie verdachten was Halfweg ingevlucht en de politie heeft direct een grote klopjacht opgezet naar de daders. Daarbij is gebruik gemaakt van politiehonden en tientallen agenten.

De eerste verdachte werd rond kwart voor twaalf in de bosjes bij de Mientekade aangetroffen. De verdachte is hierbij gewond geraakt. Ambulancepersoneel kwam ter plaatse, de jongen moest voor verdere verzorging mee naar het ziekenhuis. Een motoragent reed voor de zekerheid achter de ambulance aan. Nadat een groot gebied was afzet en doorzocht was de hoop in eerste instantie opgegeven de twee overige verdachten nog te kunnen vinden. Rond 1 uur kwam een melding dat de overige verdachten op de Osdorperweg waren gesignaleerd. De verdachten werden hier geboeid en op de grond gezet totdat een politiewagen arriveerde om de verdachten over te brengen naar het politiebureau.

Een politiewoordvoerder kon zaterdagmorgen nog geen mededeling doen wat er vrijdagavond precies is gebeurd.

Foto Drie mannen gearresteerd na wilde klopjacht in Halfweg