Bloemendaal in slot seconden langs Oranje ZwartBloemendaal – In de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop leek het duel aanvankelijk in een puntendeling te eindigen,.In de slotseconden echter was het Olmer Meijer, die met een strafcornervariant alsnog de volle winst voor Bloemendaal wist binnen te slepen. (3-2)

Door de zege op Oranje Zwart hebben de Bloemendalers nu de tweede plek op de ranglijst stevig in handen. De internationals reizen deze week af naar Australië voor deelname aan de Champions Trophee . “Jong Bloemendaal “ begint zondag aan de z.g. Talentencompetitie. De eerste tegenstander, die ‘t kopje komt bezoeken is Hurley.

(tekst: Frits Reek)

Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)
Foto Bloemendaal in slot seconden langs Oranje Zwart (3-2)