Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / MeeuwenstraatHaarlem – Een maaltijdenbezorger is vrijdagavond rond 18:40 uur hard onderuit gegaan op de hoek van de Roerdompstraat met de Meeuwenstraat in Haarlem-Noord. De jongen reed door de Roerdompstraat toen hij op de verkeersheuvel bij de hoek van de Meeuwenstraat onderuit ging en hard op het asfalt terecht kwam.

Toegesnelde voorbijgangers hebben de jongen eerste hulp verleend tot de hulpdiensten waren gearriveerd. De jongen is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd en met beenletsel overgebracht naar het EG ziekenhuis. De brommer is door de politie naar de cateraar in de Cronjestraat terug gebracht. Het is onbekend of de bestelling al was afgeleverd bij het bezorgadres.

Foto Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / Meeuwenstraat Haarlem
Foto Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / Meeuwenstraat Haarlem
Foto Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / Meeuwenstraat Haarlem
Foto Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / Meeuwenstraat Haarlem
Foto Maaltijdenbezorger gaat onderuit Roerdompstraat / Meeuwenstraat Haarlem