Vier personen onwel op A9Badhoevedorp – Vrijdagmorgen zijn omstreeks 11:15 uur op de A9 in de richting van Amstelveen vier personen uit een busje onwel geworden ter hoogte van hectometerpaaltje 35.3. De ambulance is ter plaatse geweest en ook de brandweer was ingeschakeld omdat er een ‘vreemde lucht’ in het busje zou hangen. De rechterrijstrook is afgesloten geweest tussen de afrit Badhoevedorp en het knooppunt Badhoevedorp.

Het incident zorgde voor een file van 13 kilometer met een vertraging van meer dan een half uur. Rond 11:45 uur kon de rechterrijstrook weer worden vrijgegeven.

Personen werden van de A9 afgehaald via de uitgang op de A9 aan de Adelaarstraat in Badhoevedorp. De inzittenden zijn vervolgens overgestapt op een andere bus.

Foto Vier personen onwel op A9 bij Badhoevedorp
Foto Vier personen onwel op A9 bij Badhoevedorp