HFC Haarlem verliest met 1-2 van FC ZwolleHaarlem – In het stadion van HFC Haarlem boekte FC Zwolle een krappe overwinning voor zo’n 1300 toeschouwers. In de eerste helft was er een korte periode waarin FC Zwolle echt kon domineren. In deze periode wist Niek Vossebelt in de 26e minuut namens FC Zwolle de stand op 0-1 te brengen. Vossebelt leidde zelf de aanval in door vanuit het middenveld op te komen. Speelde hierop Cecilio Lopes in die de bal gecontroleerd weer in de voeten van Vossebelt wist te schuiven. Vossebelt wist op zijn beurt de bal met een fraai schot doeltreffend af te ronden.

FC Zwolle liet het in de tweede helft een beetje zitten en dat leidde in de 70e minuut tot de 1-1 door Van den Berg. Een ingooi voor FC Zwolle werd slecht verwerkt op het middenveld waardoor Haarlem de aanval over kon nemen. Een korte combinatie op randje 16 volgde waarbij Van den Berg de bal kon oppikken en Boer het nakijken kon geven.

Even leek het er op dat HFC Haarlem punten aan deze wedstrijd kon overhouden maar in de 85e minuut kreeg Van der Haar van de HFC vrije doorgang vanaf de middenlijn, werd door de verdedigers tot zo’n 25 meter van het doel geen strobreed in de weg gelegd. Een vernietigend schot van Van der Haar volgde en wederom verloor HFC Haarlem.

Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)
Foto HFC Haarlem verliest in de slotfase van FC Zwolle (1-2)