Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in HaarlemHaarlem – Een bestuurder van een busje heeft dinsdagavond rond 21.30 uur een ravage aangericht op de Raamsingel in de binnenstad van Haarlem. De bestuurder, een 22 jarige man uit Driehuis, reed uit de richting van de schouwburg in oostelijke richting toen hij via een vluchtheuvel 9 geparkeerde auto’s raakte en ongeveer honderd meter verder tot stilstand is gekomen. Bij zijn crash zijn diverse auto’s zeer zwaar beschadigd geraakt. Bewoners van omliggende woningen kwamen geschokt poolshoogte nemen van wat er precies was gebeurd.

Het wiel van het bestelbusje was halverwege afgebroken maar desondanks schoot het busje nog tientallen meters door. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om de sporen vast te leggen. De man is aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem
Foto Automobilist richt ravage aan op Raamsingel in Haarlem